Åka till Flakfortet
Det är enkelt att ta dig till Flakfortet med egen båt eller med någon av våra regelbudna turer. Från Danmark körs även daglig skytteltrafik. Är ni ett större sällskap löser vi även charter av båt på era villkor.


Egen båt

Efter en behaglig segeltur finns det möjlighet att ta er i land på Flakfortet och uppleva det historiska fortet med bebyggelse och natur från världskrigen.

Vid landstigning betalas hamnavgiften direkt på hamnkontoret. Hamnavgiften baseras på båtens storlek och hur länge ni planerar att stanna på ön.RIB-turer

Besök Flakfortet över dagen som en del av en spännande RIB-tur. Förutom möjligheten att äta och utforska Flakfortet upplever ni även fartfylld RIB-körning över sundet.

RIB-turerna körs och bokas via vår samarbetspartner Waterfun.Skytteltrafik

Från Danmark körs även skytteltrafik flera gånger om dagen. Biljett kan köpas i förväg eller köpas på plats vid ombordstigning. Skytteltrafiken trafikeras i dagsläget endast från Danmark.

Skytteltrafiken körs och bokas via vår samarbetspartner Spar Shipping.


Charter för större sällskap


Är ni ett större sällskap som vill besöka Flakfortet? Vi erbjuder heltäckande charter med både traditionell passagerarbåt och RIB-båt. Skräddarsy ett paket där ni själv väljer hur länge ni vill stanna på ön med mat och aktiviteter.

Charter av båt för större sällskap körs och bokas via vår samarbetspartner Waterfun.